تعمیرکار تخصصی پکیج
نوشته شده توسط : ahmadi

 

دلایل اصلی خرابی پکیج

از معمول‌ترین دلایلی که می‌تواند باعث خرابی پکیج شود، می‌توان به 3 مورد مهم زیر اشاره کرد:

  • عدم سرویس دهی به موقع پکیج
  • بی احتیاطی های کاربر و طریقه ی نادرست استفاده از پکیج
  • سپردن کار سرویس و تعمیرات پکیج به افراد غیر متخصص و تعمیرکاران مبتدی

آشنایی کامل کارشناسان حاضر در نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی با سیستم و چگونگی تعمیر پکیج؛ به آنها توانایی تشخیص دقیق مشکلات پیش آمده را می‌دهد. با این شرایط پس از مشاهده فنی اولیه و نقص یابی، مراحل تعویض یا تعمیر قطعات معیوب به آسانی انجام می‌شود. پس از انجام تعمیرات نیز گارانتی معتبر چند ماهه، برای تضمین کیفیت خدمات به مشتریان تعلق می‌دهند

خدمات تخصصی تعمیر پکیج

تعمیر برد پکیج

پکیج هم مثل دیگر دستگاه های الکتریکی، دارای یک برد است که فرمان های دستگاه را به بخش های مختلف می برد. اگر این قطعه به هر دلیلی از کار بیفتد، فرمان ها به درستی هدایت نمی شوند و به دنبال آن عملکردهای مختلف پکیج مختل خواهند شد.

برای تعمیر برد پکیج، اجزای این قطعه شامل رله، ترانس تغذیه، فیوز، آی سی و آی سی رگولاتور بررسی و عیب یابی می شوند. سپس این بخش ها به تناسب نوع و شدت آسیب دیدگی شان ترمیم یا تعویض می گردند. در بیشتر موارد برد قابل ترمیم است و به ندرت پیش می آید که در روند تعمیر پکیج، نیاز به تعویض این قطعه باشد.

تعمیر ویستور پکیج دیواری

ویستور در پکیج، نوعی مقاومت است که به صورت موازی با مصرف کننده بسته می شود. ویستور موظف است که از قطعات در مقابل نوسانات و افزایش ولتاژ محافظت کند. خرابی این قطعه سایر قطعات پکیج را در معرض خطر قرار می دهد. چون در این صورت تاثیر نوسان برق و ورود ولتاژهای غیر مجاز به دستگاه چند برابر خواهد شد.

تعمیر ویستور پکیج دیواری یک عملیات تخصصی است و باید با نظارت تعمیرکاران مجرب و دوره دیده انجام شود. در غیر این صورت ممکن است ویستور بیشتر آسیب ببیند و متحمل هزینه بیشتری برای ترمیم پکیج تان شوید. لذا اگر متوجه شدید که ایرادات پکیج شما ناشی از خرابی ویستور هستند، حتما برای تعمیر یا تعویض آن از تیم تعمیرات پکیج کمک بگیرید

تعمیر ترمیستور پکیج

ترمیستور قطعه ای حساس به درجه حرارت است که مقاومت آن در حالت مثبت PTC و هم زمان با افزایش دما بالا می رود. این در حالی است که در حالت منفی NTC ، مقاومت ترمیستور نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

بنابراین خرابی این قطعه می تواند مشکلات بسیاری را در نحوه کار دستگاه ایجاد کند. تعمیر ترمیستور پکیج، گاهی یکی از مراحل تعمیر پکیج است که طی آن ترمیستور به دقت بررسی می شود. تعمیرکار پس از عیب یابی تشخیص می دهد که این قطعه قابل ترمیم است یا باید آن را تعویض کرد

تعمیر سنسور پکیج

پکیج ها معمولا دارای سنسور دود و سنسور حرارتی هستند که هریک اقدامات مشخصی را انجام می دهند. سنسور دود هرگونه افزایش دما یا عملکرد نامناسب دستگاه را به اطلاع سیستم شناسایی می رساند. در واقع سنسور دود با هدف افزایش ایمنی در پکیج ها تعبیه می شود. دیگر سنسور مهم در روند تعمیر پکیج دیواری ، سنسور حرارتی است.

این سنسور درجه حرارت مبدل و فین های آن را کنترل می کند و در صورتی که دمای لوله ها از حد معینی فراتر رود، دیتاها و گزارشات لازم برای خاموش شدن مشعل ارسال می گردد. اگر سنسور حرارتی به درستی کار نکند، شعله موقع افزایش دمای لوله ها خاموش نمی شود و خطراتی را به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل تعمیر سنسور پکیج و عیب یابی این قطعه اهمیت بسیاری داشته و باید توسط تعمیرکاران دوره دیده و با تجربه انجام گردد.




:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: